image image
Avantajele colaborarii Programele noastre sunt imbunatatite continuu, avand la baza competentele dobandite si experienta demonstrata a formatorilor si consultantilor nostri, care doresc sa va transmita cunostinte si abilitati noi intr-un format modern, atractiv si prietenos.

Afla mai mult...
Background-ul companiei Formatori profesionisti in domeniul managementului organizational, al dezvoltarii de programe de management si standarde ocupationale.

Anticipam directiile de dezvoltare in domeniu si venim cu cele mai bune solutii pentru cresterea eficientei si eficacitatii unei afaceri.
Afla mai mult...

Testimoniale


Continuati in acest mod. Este minunat!

Participant curs Manageri OHSAS, Ploiesti, 2011

Seriozitatea si promptitudinea serviciilor oferite de FLOYD AD&C ne-au convins de faptul ca aceasta societate dispune de experienta, managementul si baza materiala necesare desfasurarii activitatii de formare profesionala, fapt ce nedetermina sa o recomandam drept o societate profesionista in domeniul sau de activitate, dar si un partener de incredere.

Ing. Maria Hant PETROCONSULT S.R.L.


Modalitatea de predare interactiva, alternarea teoriei cu aplicatiile practice in mod eficient. La sfarsitul cursului plus valoarea dobandita peste limita asteptarilor – meritul lectorilor.
Am fost foarte multumit de acest curs, iar lectorii sunt profesionisti. As vrea sa mai fac si alte cursuri referitoare la siguranta alimentelor.

Participant curs “Auditori siguranta alimentelor”, septembrie 2011


Alocati mai mult timp pentru aceste cursuri (n. auditori de mediu). Sunt multe de invatat, dar timpul este insufiecient. Foarte buna prezentarea. Interactivitate. Cursul a fost un permanent dialog intre lector si cursanti.

Participant curs “Auditori de mediu”, august 2011


Modul in care cunostintele anterioare in domeniu (managementul mediului) mi-au fost structurate si organizate conform cu cerintele standardelor internationale. Cursul a fost interactiv, lucrul acesta ajutand foarte mult in intelegerea problemelor de mediu.

Paricipant curs “Manager de mediu”, mai 2011


Sincer mi-a placut foarte mult acest curs (n. Agent de vanzari, Iasi 2011), deoarece s-a pornit de la zero, de la crearea unei firme pana la vanzarea de produse/servicii. Astfel, am inteles conceptele discutate pe durata cursului.
Va mutlumesc!

Nicusor-Aurel ENACHE, septembrie 2011


M-a uimit folosirea perfecta a limbii romane, abordarea personala a anumitor enunturi, de lege si caracterul exhaustiv al transmiterii informatiilor catre cursanti....Ana Petcu merita felicitari. Cursul este mult prea amplu ca sa fie acoperite toate aspectele in totalitate.

Participant curs “Auditor intern pentru controlul exporturilor de produse si tehnologii militare cu dubla utilizare”


Doresc sa felicit personal lectorul cursului (curs “Auditor intern pentru controlul exporturilor de produse si tehnologii militare cu dubla utilizare”) pentru eficacitatea de care a dat dovada pe durata sustinerii acestui curs de formare.

Bogdan MAGUREANU, PRO OPTICA S.A.


Multumesc pentru sprijinul acordat de catre echipa FLOYD pe parcursul cursului, realizarea proiectelor, respectiv sustinerea examenului. Rezultatele sunt si meritul vostru (al echipei suport) si al lectorilor.
Cu multumiri,

Asztalos Botond Zoltan, QOP Manager MOL ROMANIA PP


A fost o placere sa lucrez cu dumneavoastra. Va multumesc pentru profesionalism.
 Cu stima

Claudiu Tanase, Losan Romania


Va multumesc pentru seriozitatea si profesionalismul dumneavoastra in desfasurarea CURSURILOR.
Cu deosebita sitima pentru intregul colectiv

Zimbran Adrian SOCIETATEA DE SEMNALIZARI SI AUTOMATIZARI FEROVIARE


Va multumesc pentru colaborare si sansa de a participa la cursurile de formare profesionala organizate de FLOYD AD&C, speram ca pe viitor sa participam si la alte cursuri, seminarii si conferinte.
Cu respect,

Lupulescu Cosmin INSTALATII, REVIZII PENTRU MINERIT S.A.


As dori sa las pe toata lumea sa stie ce TRAINER MINUNAT am avut la  acest curs in persoana d-nei Simona Apostol si, cat de daruita este aceasta persoana profesiei pe care o practica. De dragul d-ei mi-as dori sa urmez un nr. cat mai mare de cursuri...
Stiu ca astfel as avea de castigat, de doua ori: as putea copia din calmul, prestanta si rabdarea Simonei A. si, as dobandi cunostinte in scop de formare profesionala polivalenta.
In vremurile grele, de azi, ce-si poate dori cineva mai mult, spre a izbandi, decat intelepciune si competenta ?!!
Sincer sper ca TIMPUL sa-mi permita sa mai urmez ceva cursuri Floyd Ad&C.
Cu respect si consideratie,

Carla Laurentiu-Niculescu TAROM S.A.

calitatemediusecuritatealimentenergieruinformatiirslimbi-strainemanag-generalmanag-proiect