image image
Avantajele colaborarii Programele noastre sunt imbunatatite continuu, avand la baza competentele dobandite si experienta demonstrata a formatorilor si consultantilor nostri, care doresc sa va transmita cunostinte si abilitati noi intr-un format modern, atractiv si prietenos.

Afla mai mult...
Background-ul companiei Formatori profesionisti in domeniul managementului organizational, al dezvoltarii de programe de management si standarde ocupationale.

Anticipam directiile de dezvoltare in domeniu si venim cu cele mai bune solutii pentru cresterea eficientei si eficacitatii unei afaceri.
Afla mai mult...

Proiecte

Proiecte in cadrul carora am fost parteneri / furnizori:

RAPTRONICCursuri dedicate privind managementul calitatii (specialisti si auditori) Brasov (program finantare PHARE 2004) .
AJOFM-SuceavaCursuri de auditori de mediu, in cadrul programului de reconversie profesionala si plasare a fortei de munca a persoanelor disponibilizate din Ministerul Apararii Nationale (program finantat de Banca Mondiala).
CORA ROMANIA HYPERMARCHECursuri dedicate privind managementul sigurantei alimentare si principii HACCP (program finantare Phare 2006)
PETROCONSULTCursuri dedicate privind sistemul de management al mediuli si al sanatatii si securitati in munca (program finantare POSDRU 2007-2013,  Axa prioritara 3" Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor").
KUBO ICE CREAM COMPANYCursuri dedicate privind sistemul de management al sigurantei alimentare (program finantare POSDRU 2007-2013).
ROMANO CHER – CASA ROMILORFormarea meseriașilor romi în domenii precum Marketing, Management, Relații Publice, Formare de formatori, Administrarea afacerilor și Tehnologia Informației și Comunicării.
calitatemediusecuritatealimentenergieruinformatiirslimbi-strainemanag-generalmanag-proiect