image image
Avantajele colaborarii Programele noastre sunt imbunatatite continuu, avand la baza competentele dobandite si experienta demonstrata a formatorilor si consultantilor nostri, care doresc sa va transmita cunostinte si abilitati noi intr-un format modern, atractiv si prietenos.

Afla mai mult...
Background-ul companiei Formatori profesionisti in domeniul managementului organizational, al dezvoltarii de programe de management si standarde ocupationale.

Anticipam directiile de dezvoltare in domeniu si venim cu cele mai bune solutii pentru cresterea eficientei si eficacitatii unei afaceri.
Afla mai mult...

ISO 21500 - un nou standard international pentru managementul de proiect

FLOYD AD&C a participat in comitetul tehnic ASRO de transpunere a noului standard SR ISO 21500 - Linii directoare pentru managmentul de proiect. Acesta pune la dispozitia managerilor de proiect o serie de recomandari privind managementul proiectelor pornind cu elemente privind managementul proiectelor, strategia organizationala si proiectele, partile interesate si structura organizatorica a proiectului, ciclul de viata al proiectului, etc. Mai multe informatii gasiti procurand standardul de pe http://www.asro.ro

calitatemediusecuritatealimentenergieruinformatiirslimbi-strainemanag-generalmanag-proiect