image image
Avantajele colaborarii Programele noastre sunt imbunatatite continuu, avand la baza competentele dobandite si experienta demonstrata a formatorilor si consultantilor nostri, care doresc sa va transmita cunostinte si abilitati noi intr-un format modern, atractiv si prietenos.

Afla mai mult...
Background-ul companiei Formatori profesionisti in domeniul managementului organizational, al dezvoltarii de programe de management si standarde ocupationale.

Anticipam directiile de dezvoltare in domeniu si venim cu cele mai bune solutii pentru cresterea eficientei si eficacitatii unei afaceri.
Afla mai mult...

Audituri de secunda parte

Punem la dispozitia partenerilor si clientilor nostri, posibilitatea evaluarii conformarii furnizorilor critici prin audituri de secunda parte in domeniul responsabilitatii sociale, sigurantei alimentului, mediului, energiei, calitatii, sanatatii si securitatii ocupationale, securitatii informatiilor. Pentru aceasta utilizam ca referentiale standardele internationale si standardele interne sau de grup ale clientului auditului.

Promovam spiritul analizei critice, impartiale si al respectarii codurilor de etica din domeniul auditului. Mai multe detalii sau informatii suplimentare: Director - 0728404117, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


calitatemediusecuritatealimentenergieruinformatiirslimbi-strainemanag-generalmanag-proiect